Ik heb een abonnement afgesloten maar wil herroepen.

Wanneer u een abonnement heeft afgesloten dan heeft u wettelijk de mogelijkheid u te beroepen op het herroepingsrecht. Binnen de termijn van 14 dagen na aankoop mag u uw abonnement herroepen.

U kunt aangeven dat u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, hiervoor kunt u het formulier zoals hieronder 'Herroepingsformulier Eva/Visie.pdf' gebruiken .

Het invullen van dit formulier is niet noodzakelijk om gebruik te maken van uw herroepingsrecht. Het opzeggen van uw abonnement kan ook door contact op te nemen met ons Klantencontactcentrum. Dit kan via het contactformulier dat u hierboven vindt wanneer u op 'contact' klikt. Noteert u daarin uw naam en adres en zo mogelijk uw abonnements- of relatienummer. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan via 035-2210022.