Een EO-formulier op de website geeft steeds een foutmelding. Wat moet ik doen?

De internetformulieren op de EO-website worden uitvoerig getest. Toch komt het wel eens voor, dat het niet lukt om een formulier in te sturen. Het formulier geeft dan steeds een foutmelding aan, terwijl alles wel goed is ingevuld.

Er zijn meerdere oorzaken mogelijk. Het kan liggen aan het soort browser waarmee u werkt (het programma waarmee u naar internet gaat). Of u heeft een verouderde versie op uw computer. Veelvoorkomende browsers zijn: Internet Explorer, Firefox, Safari, enz. Als uw aanvraag in de ene browser niet lukt, probeer dan eens een andere browser. Deze kunt u gratis binnen 5 minuten downloaden op uw computer. Of zorg dat u een nieuwere versie van uw browser downloadt.

Gratis Firefox downloaden: klik hier

Gratis Safari downloaden: klik hier

Mocht dat ook niet lukken, zoek dan contact met het EO Klantencontactcentrum.