Kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling annuleren door de pagina te sluiten. Of u gaat in de EO-shop naar uw winkelmand en u annuleert uw artikel(en) door te klikken op het kruisje naast 'Aantal'.

Is uw bestelling eenmaal definitief verwerkt vanuit de EO-shop en het betreft een artikel dat niet op voorraad is, dan kunt u uw bestelling annuleren mits het nog niet in behandeling is genomen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden via het formulier dat u vindt onder 'contact'.