Hoe werkt de EO-shop?

In de EO-shop klikt u op het artikel van uw keuze en u klikt op 'Bestellen'. Daarmee plaatst u uw artikel in uw winkelmand.

U kunt andere artikelen toevoegen aan uw winkelmand door te klikken op 'Verder winkelen'. Tijdens het winkelen kunt u altijd terug naar uw winkelmand door te klikken op 'Winkelmand' rechtsboven in uw scherm. Bent u klaar met winkelen, controleer dan uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld het aantal veranderen of een artikel verwijderen door te klikken op het kruisje naast 'Aantal'. Klik tenslotte in uw winkelmand op 'Ga verder'.

Vervolgens klikt u op 'Adresgegevens invullen' als u voor het eerst iets bestelt, of door in te loggen met uw e-mailadres en wachtwoord indien u al eerder iets heeft besteld.

Daarna wordt de methode van betaling gevraagd. Hier kunt u kiezen uit een eenmalige automatische incasso, iDeal-betaling of via creditcard. Deze betalingen verlopen via een beveiligde betaalserver. U kunt hier dus geheel veilig uw gegevens invoeren en de bestelling afronden. Na goedkeuring wordt uw bestelling in behandeling genomen. De in de EO-shop vermelde levertijden gaan pas in nadat de status van uw betaling is goedgekeurd.

Uw gegevens worden vertrouwelijk verwerkt. Er zal niets met u gegevens gedaan worden, zolang u daar niet van op de hoogte bent.

Zijn al uw bestelde artikelen op voorraad, dan kunt u uw bestelling binnen 1-2 werkdagen tegemoet zien.