Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Totdat u uw bestelling vanuit de EO-shop definitief heeft bevestigd en ingestuurd, kunt u uw bestelling nog wijzigen. Daarna is het niet meer mogelijk om uw bestelling te veranderen.

• Een artikel verwijderen kan door te klikken op het kruisje naast 'Aantal'.
  • Een artikel toevoegen kan door te klikken op 'Verder winkelen'.
  • Een aantal veranderen kan door bij 'Aantal' het juiste aantal in te vullen.