EO Header
Volgen

Kan ik mijn bestelling ruilen of terugsturen?

EO-webshop

Mocht u niet tevreden zijn over uw bestelling, dan kunt u binnen 14 dagen uw bestelling retourneren. Vul het retourformulier op de achterkant van de factuur volledig in, voeg deze toe in de verpakking en stuur de bestelling terug naar het aangegeven adres. Het betaalde bedrag zal worden teruggestort. U kunt zelf een ander product bestellen in onze webshop: www.eo.nl/shop

Het teruggestuurde artikel wordt alleen geaccepteerd als het in de originele staat wordt teruggestuurd. Wanneer de seal/verpakking van een artikel is verbroken, mag het artikel niet geretourneerd worden.

De retourzending is voor risico van de koper. Dit houdt in dat Evangelische Omroep niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.

Wanneer de seal/verpakking van een artikel is verbroken, mag het artikel niet geretourneerd worden. Het teruggestuurde artikel wordt alleen geaccepteerd als het in de originele staat wordt teruggestuurd en samen met het retourformulier dat is meegestuurd bij de bestelling. Het retourformulier kunt u ook hieronder downloaden.

Ga naar de EO-shop

 

Kopie uitzending

Heeft u een CD of DVD besteld met een kopie van een programma, dan is dat speciaal op uw verzoek gemaakt. Deze kunt u helaas niet retourneren.

 

Welkomstcadeau

Ruilen of terugsturen van welkomstcadeaus bij een lidmaatschap of abonnement: lees hier meer informatie

Ga naar de EO-shop

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen