Waar moet ik een kortingscode invullen?

Heeft u een kortingscode ontvangen, ga dan naar uw winkelmand en klik daar op 'Kortingscode toevoegen'. Vul in het kader dat dan verschijnt, uw kortingscode in en klik op 'Toevoegen'. De korting wordt verwerkt in het eindbedrag.

Een kortingscode kan slechts eenmaal gebruikt worden.

Heeft u uw bestelling afgerond zonder uw kortingscode te hebben ingevuld, dan kunnen wij dat helaas niet herstellen. Gebruik uw kortingscode dan bij een volgende bestelling in onze webshop.

Kortingscodes kunnen niet gebruikt worden bij telefonische bestellingen en zijn dus uitsluitend bestemd voor bestellingen via internet.