Kan ik uw DVD's afspelen in het buitenland?

In de meeste gevallen kunnen onze DVD's in het buitenland worden afgespeeld. In sommige gevallen moet u een landencode ingeven.

De DVD's die de EO zelf maakt, zijn regiovrij. Deze DVD's zijn gemaakt volgens de PAL-norm en in principe daardoor niet op NTSC af te spelen, maar uitzonderingen bevestigen de regel; zo zijn er in Canada (vooral nieuwe) toestellen die ook PAL kunnen afspelen.

Aangekochte DVD's die de EO verkoopt, zij niet regiovrij.

Overigens zijn veel EO-opnames ook via onze website af te spelen: www.eo.nl