Op mijn DVD staat geen ondertiteling.

Als er op een aangekochte DVD geen ondertiteling staat, check dan de verpakking of er wel ondertiteling beschikbaar is. Staat er wel ondertiteling op de DVD, maar is het niet te vinden bij het afspelen, zoek dan op uw afstandsbediening een knop 'subtitle' of 'title'. Is dat er niet, dan verwijzen wij u naar de gebruiksaanwijzing op uw DVD-speler.

Bij het afspelen toont elke DVD een menu. Bij de ene DVD is dat uitgebreider dan bij de andere. Soms verschijnt het menu pas na reclame of trailers. Deze zijn niet vooruit te spoelen, dus wacht tot dit voorbij is. De ondertiteling is in het menu te vinden via 'Taal' of 'Ondertiteling'.