Kan ik een EO-programma nabestellen op DVD of CD?

De meeste radio- en televisieprogramma's van de EO kunnen op aanvraag nabesteld worden.

• TV-programma's kunnen per aflevering op DVD nabesteld worden. De kosten hiervan bedragen € 29,95 per aflevering. Voor meerdere afleveringen van Nederland Zingt binnen dezelfde maand hanteren wij aanbiedingsprijzen. Meer informatie daarover kunt u bij ons navragen.
  • Radioprogramma's kunnen per aflevering op CD nabesteld worden. De kosten hiervan bedragen € 12,50 per uur. Voor radioprogramma's langer dan een uur hanteren wij aanbiedingsprijzen. Meer informatie hierover kunt u bij ons navragen.

U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven of via ons contactformulier. Wij verzoeken u om bij uw bestelling duidelijk te vermelden: programmanaam en uitzenddatum, uw adresgegevens en uw rekeningnummer voor de automatische incasso.