Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Wat moet ik doen?

Bent u uw wachtwoord kwijtgeraakt, ga dan naar www.eo.nl/shop en klik daar op 'Inloggen' en daarna op 'Wachtwoord vergeten'. U krijgt dan binnen een minuut via e-mail een nieuw wachtwoord. Dat nieuwe wachtwoord is erg ingewikkeld, maar dat is bewust gedaan om misbruik te voorkomen. Net zoals u niet wilt dat de sleutel van uw huis zomaar in vreemde handen kan vallen.

Tip: In plaats van het nieuwe wachtwoord over te typen, kunt u het ook knippen/plakken.

Tip: Nadat u bent ingelogd met dat nieuwe wachtwoord, kunt u uw wachtwoord meteen weer wijzigen in een eigen, goed te onthouden wachtwoord. Dat kan aan de rechterkant van de webshop via 'Mijn gegevens' en vervolgens via 'wachtwoord wijzigen'.