Hoe moet ik opzeggen?

Hoe opzeggen?

Opzeggen kan eenvoudig, maar mogen wij voordat u opzegt, u attenderen op iets heel belangrijks?

Een christelijk geluid moet blijven klinken! Dat gaat niet vanzelf. Met uw steun maakt u het mede mogelijk dat de EO verhalen kan blijven vertellen over geloof en het leven van Jezus. Help mee om programma's en evenementen te blijven maken waarin we een christelijk geluid kunnen laten horen aan heel Nederland. U bent al lid voor slechts €18,00 . Doet u mee?

Doorgeven

Uw opzegging kunt u telefonisch doorgeven via 035-2210022 of via het formulier dat u hierboven vindt wanneer u op 'contact' klikt. Noteert u daarin uw naam en adres en zo mogelijk uw abonnements- of relatienummer. Ook horen wij graag of u na uw abonnement wel EO-lid wilt blijven voor € 18,00 per jaar. Daarnaast horen wij graag de reden van uw opzegging, zodat wij onze producten kunnen verbeteren. Na verwerking in onze administratie krijgt u een schriftelijke bevestiging toegestuurd.