Hoe moet ik opzeggen?

Hoe opzeggen?

Opzeggen kan eenvoudig, maar mogen wij voordat u opzegt, u attenderen op iets heel belangrijks?

Een christelijk geluid moet blijven klinken! Dat gaat niet vanzelf. Met uw steun maakt u het mede mogelijk dat de EO verhalen kan blijven vertellen over geloof en het leven van Jezus. Help mee om programma's en evenementen te blijven maken waarin we een christelijk geluid kunnen laten horen aan heel Nederland. U bent al lid voor slechts €15 + cadeau. Doet u mee?