EO Header
Volgen

Blijf ik automatisch lid, ook al zeg ik mijn abonnement op Visie of Eva op?

Gratis EO-lid

Via uw abonnement op Visie of Eva telt u gratis mee als EO-lid, tenzij u in het verleden heeft aangegeven via uw abonnement niet automatisch mee te willen tellen als lid.

Na opzegging blijft u WEL lid...

Bij stopzetting van uw abonnement op Visie of Eva blijft u WEL lid van de Evangelische Omroep als u voorafgaand aan het abonnement al EO-lid was; wij gaan er dan vanuit dat u EO-lid wilt blijven. Uw abonnement wordt beëindigd en het EO-lidmaatschap wordt voortgezet à € 18,00 per jaar. Hiervan ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Blijkt dit lidmaatschap toch niet gewenst te zijn, dan maken wij dit uiteraard zonder verdere verplichtingen en met terugwerkende kracht weer ongedaan.

Na opzegging blijft u GEEN lid...

Bij stopzetting van uw abonnement op Visie of Eva stopt ook uw EO-lidmaatschap als u voorafgaand aan het abonnement geen EO-lid was. Uw abonnement wordt beëindigd en het EO-lidmaatschap wordt niet voortgezet. Hiervan ontvangt u een schriftelijke bevestiging.

EO-lid blijven?

Een christelijk geluid moet blijven klinken! Dat gaat niet vanzelf. Met uw steun maakt u het mede mogelijk dat de EO verhalen kan blijven vertellen over geloof en het leven van Jezus. Help mee om programma's en evenementen te blijven maken waarin we een christelijk geluid kunnen laten horen aan heel Nederland. U bent al lid voor slechts €18,00. Wilt u daarom opnieuw meetellen als lid en ons werk met een lidmaatschap ondersteunen?

Kijk hier voor meer informatie over het EO-lidmaatschap, acties en gratis welkomstcadeaus

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen