Hoe kan ik een advertentie plaatsen in Visie, Eva of Beam?

Advertentie

Voor het plaatsen van een advertentie in Visie, Eva of Beam of voor vragen over oplagecijfers kunt u terecht bij Koninklijke BDU Uitgeverij: 0342-494883 voor e-mail klikt u HIER of via tijdschriften@bdu.nl
Meer toelichting vindt u op www.eo.nl/visie of op www.eo.nl/eva

Ziekenhoekje

Voor het plaatsen van een vermelding in het ziekenhoekje 'Veel sterkte' kunt u een bericht naar mijneo@eo.nl sturen. Om negatieve verrassingen te voorkomen hanteren wij de regel, dat de aanvrager de vermelding vooraf overlegt met de betreffende persoon of men genoemd wil worden. Visie checkt vooraf of de genoemde persoon akkoord is met vermelding.

Visi(e)te

Voor het plaatsen van 'Visi(e)tes' achterin de Visie klikt u HIER

Overige

Voor het plaatsen van overige zaken, bijvoorbeeld een contactadvertentie of kennismakingsadvertentie, kunt u contact opnemen via visie@eo.nl