Hoe stuur ik een ingezonden brief naar Visie?

Ingezonden brieven

In de Visie-rubriek 'EO Ontmoet' kunnen lezers, luisteraars en kijkers hun mening geven over EO-programma's en Visie-artikelen, mits hun (korte!) brief is voorzien van naam en adres. Brieven kunnen gestuurd worden naar brieven@eo.nl of via de post aan: Visie, EO Ontmoet, Postbus 21.400, 1202 BJ  Hilversum.

Het plaatsen van brieven betekent niet, dat de EO de inhoud ervan onderschrijft. Of een brief geplaatst wordt, hangt o.a. af van de lengte van de bijdrage (maximaal 150 woorden) en de beschikbare ruimte in de rubriek. De redactie behoudt zich het recht voor om ingezonden brieven in te korten of niet te plaatsen. Daarover kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geplaatste aanvragen worden maximaal 1 jaar bewaard. Brieven met speciale vragen worden doorgestuurd naar de betreffende redactie.