Wat betekenen de letters achter de programma's in Visie?

Afkortingen

De letters betekenen het volgende: B = breedbeeld, H = herhaling, N = Nederlands ondertiteld, T = ondertiteling via teletekst 888, Z = zwartwit.

Kijkwijzer

De symbooltjes zijn de Kijkwijzer-symbolen van het NICAM, een organisatie die een classificatie geeft aan films en tv-programma's. Daardoor kunnen ouders en kinderen betere keuzes maken. De symbolen waarschuwen voor bijvoorbeeld gewelddadige of seksueel getinte beelden, of voor grof taalgebruik. Vaak staat er een leeftijdsaanduiding bij. Meer informatie vindt u op de site van het NICAM: www.kijkwijzer.nl