Algemeen verschijningsdata Visie 2017

Verschijningsdata Visie

Visie, de radio/televisiegids van de EO, verschijnt elke week op de donderdag vóór de nieuwe programmaweek. In de zomer- en kerstperiode verschijnt Visie tweewekelijks. De programma's in de gids lopen van zaterdag t/m vrijdag. Heeft u als Visie-abonnee op donderdag uw nieuwe gids niet ontvangen, lees dan hier verder.

Productieoverzicht (helemaal onderaan als bijlage) : hier

Dubbelnummers

In de zomer- en de kerstvakantie komt Visie uit met dubbelnummers voor twee weken. In 2017 zijn de verschijningsdata als volgt:

• Visie 25/26 - 22 juni 2017
  • Visie 27/28 - 06 juli 2017
  • Visie 29/30 - 20 juli 2017
  • Visie 31/32 - 06 augustus 2017
  • Visie 33/34 - 17 augustus 2017
  • Visie 51/52 - 21 december 2017

Gratis Visie voor EO-leden

Bent u lid (of geeft u voor Metterdaad) van de EO zonder Visie-abonnement, dan ontvangt u tweemaal per jaar als dank een gratis Visie (tenzij u heeft aangegeven deze toezending niet op prijs te stellen). De twee gratis Visie's verschijnen op de volgende data:

• Visie 15 - 15 april 2017
  • Visie 51/52 - 22 december 2017 (kerstnummer)