Waarom zijn leden belangrijk?

Evangelische Omroep

Als christelijke omroep willen we graag met zoveel mogelijk mensen tekenen voor een blijvend christelijk geluid in de media. Dat klinkt niet vanzelf. Met uw steun maakt u het mede mogelijk dat de EO verhalen kan blijven vertellen over geloof en het leven met Jezus. U helpt mee om programma’s en evenementen te blijven maken waarin we een christelijk geluid kunnen laten horen aan heel Nederland. Dank u wel dat ook u uw stem hierin wilt laten horen!

Met het overheidsgeld dat de EO krijgt, kunnen wij de meeste programma's maken. Maar er zijn programma's en activiteiten die wij ook belangrijk vinden voor onze missie, maar die de EO uit eigen middelen moet betalen. Denk aan Nederland Zingt op Zondag, Adieu God?, De Kist, de EO-Jongerendag, de Nederland Zingt-dag en vooral ook de afdeling Nazorg. Dit alles vindt de EO belangrijk en betaalt de EO uit de inkomsten van het lidmaatschapsgeld en giften.

Wilt u weten hoe u de Evangelische Omroep kunt steunen, lees dan hier verder.