Wat is het verschil tussen lid en donateur?

Leden

Een EO-lid helpt mee bij een sterke positie van de EO in het omroepbestel en bij het maken van missionaire programma's en evenementen. Een EO-lidmaatschap kost € 15,00 per jaar. Abonnees op Visie of Eva tellen gratis mee als lid van de EO, tenzij anders is aangegeven. Met uw lidmaatschap tekent u mee voor een blijvend christelijk geluid in Nederland!
Word hier lid!

Donateurs

Premium: kun je als cadeau een verzamel-cd kiezen,Dat zijn de mooiste liederen van The Passion 2011 – 2015.

Een donateur telt niet mee voor het ledenaantal, maar steunt de EO wel financieel. Giften van donateurs worden gebruikt voor EO-programma's en -evenementen die de EO belangrijk vindt, maar waar de EO geen overheidsgeld voor krijgt. Denk aan Nazorg, Nederland Zingt op Zondag, De Verandering, De Kist, de EO-Jongerendag, de Nederland Zingt-dag, de EO Samen Geloven app, enzovoort. Naast een EO-lidmaatschap kunt u dus nog een extra gift geven om mee te helpen deze missionaire activiteiten te laten voortbestaan.
Word hier donateur!