Kan ik uw blad Visie, Eva of Beam eens gratis proberen?

Kennismaken met Visie, Eva of BEAM?

U kunt gratis kennismaken met een van onze magazines. U kunt een gratis proefnummer aanvragen van Visie (de programmagids van de EO), Eva (het vrouwenblad van de EO) of Beam (het gratis jongerenmagazine voor Jongerenleden). Na uw aanvraag nemen we eenmalig contact met u op om te vragen hoe u het blad heeft ervaren.

• klik hier om een gratis proefexemplaar Visie aan te vragen
  • klik hier om een gratis proefexemplaar Eva aan te vragen
  • klik hier om een gratis proefexemplaar Beam aan te vragen

Blad bekijken

Op onze website kunt u al bladerend een kijkje nemen. Een voorproefje per blad vindt u hier:

• Visie: klik hier op de button 'Bekijk Visie'
  • Eva: klik hier op de button 'Bekijk Eva'
  • Beam: klik hier op de button 'Bekijk BEAM