Vanaf welke leeftijd kun je (Jongeren)lid worden?

Meetellen voor de ledentelling

Vanaf 16 jaar telt een (jongeren)lid mee voor het ledenaantal, mits het lidmaatschap is betaald door het (jongeren)lid zelf of door iemand op zijn/haar adres (bijvoorbeeld een ouder).

Word Jongerenlid!

We willen graag met zoveel mogelijk mensen tekenen voor een blijvend christelijk geluid in Nederland. Dat klinkt niet vanzelf! Met jouw EO-lidmaatschap maak je het mede mogelijk dat de EO verhalen kan blijven vertellen over geloof en het leven met Jezus. Laat vandaag nog je stem horen. Klik hier om lid te worden. Let op: ben je nog geen 16 jaar, dan vragen we bij je lidmaatschap om toestemming van je ouder of voogd voor een automatische incasso.

Ik ben nog geen 16 jaar, mag ik dan wel lid worden?

Jazeker, ook al ben je nog geen 16 jaar, dan kun je de EO steunen met een (Jongeren)lidmaatschap. Je telt dan niet mee voor het ledenaantal, maar je hebt wel voordelen. Zo ontvang je 4x per jaar het gratis Beam-magazine en je hebt voordelen bij de EO-Jongerendag. Je lidmaatschapsgeld wordt gebruikt als financiële steun voor missionaire programma's en activiteiten; bedenk dat bijvoorbeeld de EO-Jongerendag volledig wordt betaald uit lidmaatschapsgeld en giften van leden.
Klik hier voor meer informatie over (Jongeren)lid worden

Wat doet de EO voor jongeren?

Bekijk hier de BEAM-jongerenwebsite van de EO: www.eo.nl/beam