Hoe kan ik lid worden van de EO?

EO-lid worden

Fijn dat u lid wilt worden van de Evangelische Omroep! Als christelijke omroep willen we graag met zoveel mogelijk mensen tekenen voor een blijvend christelijk geluid in de media. Dat klinkt niet vanzelf. Met uw steun maakt u het mede mogelijk dat de EO verhalen kan blijven vertellen over geloof en het leven met Jezus. U helpt mee om programma’s en evenementen te blijven maken waarin we een christelijk geluid kunnen laten horen aan heel Nederland. Laat vandaag nog uw stem horen en word lid!

Word hier lid!