Ik heb mooie (achtergrond)muziek gehoord. Waar kan ik de muziekgegevens vinden?

Veel radioprogramma's en sommige televisieprogramma's van de EO publiceren een playlist op de website van het programma. Begin- en eindtunes van programma's worden in de meeste gevallen speciaal voor de EO gecomponeerd. Deze muziek is niet bij de EO of in de reguliere handel verkrijgbaar.

Ga hier naar het programma dat u zoekt en kijk bij de uitzenddatum

Staat er geen muziekinformatie op onze website of dan kunnen we u helaas niet aan deze gegevens helpen.