Kan ik reageren op een radio/televisieprogramma?

Ja, wij zijn blij met uw reactie, of dat nu opbouwende kritiek is of een compliment!

Redacties

Een aantal programma-redacties kunt u rechtstreeks emailen. U vindt het emailadres op de website van het programma.

Zoek hier het programma dat u zoekt.

Facebook

Ook kunt u reageren op de Facebook-pagina's van onze programma's.

Ga naar de EO op Facebook

Klantencontactcentrum

Lukt rechtstreeks reageren niet, dan kunt u contact opnemen met ons Klantencontactcentrum. Wij zorgen voor beantwoording van uw vraag of geven uw reactie door.