Kan ik in contact komen met een gast uit een programma?

Vanwege privacy-wetgeving geeft de EO geen adressen of telefoonnummers van gasten. Wel is het mogelijk om te reageren of een verzoek in te dienen tot contact met een gast uit een programma. U kunt dat doen via een brief of via ons contactformulier. Vermeld in uw bericht de naam van de gast, om welk programma het gaat en de uitzenddatum. Of u overlegt telefonisch met ons wat u het beste kunt doen.

Wij sturen uw brief dan door naar de gast. Het is geen garantie dat de gast ook zal ingaan op uw verzoek, dat is aan de persoon zelf. Wij bemiddelen dus hooguit bij het contact.

Zijn de contactgegevens van de gast openbaar bekend, bijvoorbeeld via een eigen website, dan publiceren wij dat op de website van het programma.